för en bättre värld

Ett av A-Ramars stora mål är att vara en positiv kraft i samhället. Vi sponsrar projekt inom flera olika områden.

Här ser du olika projekt som A-Ramar sposrar:

STOPPA SLAVERIET I EUROPA!

Julannons A4_digital

logo_vkmc


”You can borrow my body but never take my soul”

När livet sätts på sin spets kommer tillvaron förändras. Man vet inte hur förrän man har gått igenom det. Natashas syster Philippa har tagit med sig kameran på cellgiftsbehandlingar, vilostunder och långsamma promenader. Hon har fotat det som gör ont och det som har lindrat.

Sedan september 2013 har vi på Vår kamp mot cancer arbetat med förberedelserna för fotoutställningen ”You can borrow my body but never take my soul”. Arbetet har pågått parallellt med Natashas cellgiftsbehandlingar och lagom till att den sista behandlingen är färdig börjar utställningen ta form.

Utställningshelgen var fantastik och vi är så glada att det var så många som kom och stöttade oss och vårt projekt! Helgen bjöd på starka känslor och vi hoppas att genom Natashas historia kunnat hjälpa många andra. Tillsammans lyckades vi samla in 770 000 kr till cancerforskning!

Vår kamp mot cancer
Hjälp oss att hjälpa andra!


Våga Börja Prata (om barn till missbrukare)
I Sverige finns det ungefär två miljoner barn. Av dessa lever närmare 400 000 barn i en familj där den ena eller båda föräldrarna har en riskabel alkohol- och narkotikakonsumtion. Det är vart femte barn. Vi vet att dessa barnen finns på varje förskola, i varje klass i Sveriges skolor, på fritids, kulturskolan, scouterna, idrottsföreningar… De tar på sig skuld och skam på grund av mammas och pappas livsföring, och blir så duktiga på att förställa sig så att vuxenvärlden inte förstår hur de egentligen har det. Samtidigt längtar många efter någon att lita på, att anförtro sig åt.

våga börja prata
Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomiska utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige.
Giving Peoples målgrupp är de i Sverige 232 000 barn som lever i fattigdom och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. För de barnfamiljer som lever i fattigdom kan Giving People ge hjälp som på sikt innebär en väg ur fattigdom.
Givingpeople.se

Giving_People_v2-1

cropped-Logotyp_svart_ej_ram.jpg